dimarts, 7 de febrer del 2017

Programa CERCAVILES - Televisió de Girona






 TELEVISIÓ DE GIRONA ESTRENA “CERCAVILES”, UN CONCURS PER TROBAR EL POBLE MÉS AUTÈNTIC DE LA DEMARCACIÓ

http://tvgirona.xiptv.cat/cercaviles    

    Aquest dimecres 8 de febrer Televisió de Girona estrena un nou programa dedicat a conèixer els pobles que conformen la demarcació. Es tracta de “Cercaviles”, un programa que proposa endinsar-se en els pobles a través de la seva gent, les seves curiositats, associacions i, fins i tot, a través dels més petits de la vila. El format del programa és un concurs en què competiran fins a 9 pobles en aquesta primera temporada. Cada capítol, de 25 minuts, estarà dedicat a conèixer un dels pobles a través de 6 seccions fixes com aprendre a elaborar el producte típic del municipi, un veí que ens obrirà les portes de casa seva, coneixerem una associació, conversarem amb un personatge destacat i, fins i tot, passejarem per l'indret més bonic del poble.
    L'objectiu és trobar la vila més autèntica de Girona, i els espectadors tindran l'última paraula per decidir-ho: a partir d'aquest dilluns 6 de febrer Televisió de Girona ha habilitat un contestador automàtic (972 21 23 23) perquè la gent voti quin és el seu poble preferit. De moment, podran començar a votar entre Hostalric, Breda i Osor.    Les xarxes socials també tindran una presència important en aquest programa: els espectadors podran votar el seu poble preferit d'entre els proposats a través del Facebook i el Twitter de Televisió de Girona. A més, a les xarxes socials es podran veure continguts inèdits. Cercaviles” s'emetrà quinzenalment els dimecres a partir de les 21.30h. La primera temporada s'allargarà fins el 28 de juny, quan s'emetrà una gran final entre els dos municipis que hagin quedat finalistes en aquesta eliminatòria.
    Més enllà d'aquesta competició sana entre pobles, l'altre gran objectiu d'aquest format és donar a conèixer el paisatge humà i el teixit social que caracteritza els nostres pobles. Per això, el programa intenta donar a conèixer una vessant més desconeguda de les viles que visita, donant veu a personatges anònims i explicant històries personals que emocionaran i també despertaran rialles.
    El programa està dirigit per la periodista de Televisió de Girona Alba Martínez.


Televisió de Girona, Avinguda Sant Francesc 6 17001 Girona